Soutěž: Živá ulice očima čtenářů iDNES.cz

soutěže | fotografická soutěž Živá ulice očima čtenářů iDNES.cz| sobota 23.6.2012 - úterý 25. 9. 2012

Vyhlášení výsledků soutěže proběhne 25. 9. 2012.

Výsledky soutěže

Přihlášená alba

Informace o soutěži

Od 23. června do 9. září 2012 probíhá v Plzni multižánrový festival Živá ulice - Plzeňská setkání na kterém v průběhu tří měsíců vystoupí přes šedesát hudebních formací, diváci shlédnou na dvacítku představení pouličního divadla a budou mít možnost prezentovat svůj talent či nápady například v prvním plzeňském Kulturním Hyde Parku. Program doplní i soutěž plzeňských hudebních skupin a dva dny módy a designu - Plzeň Fashion Days. Kompletní program festivalu naleznete na www.zivaulice.eu

Ve spolupráci s iDNES.cz vyhlašují organizátoři fotografickou soutěž o nejlepší album a o nejlepší snímek z kteréhokoliv dne festivalového programu.

Výhrou v obou soutěžích je celoroční předplatné plzeňského vydání celostátního deníku MF DNES!

 

Pravidla soutěže (stručně)

Jednoduchá! Nahrajte kdykoliv do pěti dní od konání akce, na které jste fotili fotky zde na Rajče a neváhejte poslat link na album svým známým na e-mail, či jej sdílet na facebooku! Každý hlas se počítá!

Posledním možným termínem na nahrání fotky či alba je 25. září 2012 do půlnoci.

 

Jak se zúčastnit

  • vyberte svou nejlepší fotografii z akce
  • přiřaďte jedno fotoalbum do kategorie "Soutěž: Živá ulice 2012"
  • fotoalbum může obsahovat maximálně 15 fotografií
  • vaše fotografie bude zařazena do hlasování veřejnosti, které probíhá přímo na stránkách Rajče.net. Album s nejvíce hlasy vyhrává automaticky předplatné MF DNES
  • jednotlivé fotky z 10 alb s nejlépe hodnocenými fotkami pak posoudí odborná porota a vybere jednu fotku, jejíž autor bude rovněž oceněn předplatným MF DNES

Forma hlasování

●     soutěž o nejlepší album probíhá hlasováním veřejnosti od 23. čevna do 15. září 2012

●     soutěž o nejlepší fotku probíhá hlasováním odborné poroty od 15. do 25. září 2012

Jak hlasovat pro album, které se mi líbí

●     od 23. června do 15. září 2012 klikněte u příslušného alba na “hlasovat”

●     každý může dát 1 hlas každému albu, které je přihlášeno do soutěže, to znamená, že můžete hlasovat pro více alb.

 Odborná porota

●     Martin Polívka, šéfredaktor plzeňského vydání MF DNES a iDNES.cz

●     Jakub Vedral, umělecký ředitel festivalu

●     Brigita Cais, fotografka

Pravidla soutěže

  1. Soutěž probíhá od soboty 23. 6. 2012 do úterý 25. 9. 2012.
  2. V soutěži jsou hodnocena celá fotoalba. Fotoalbum může obsahovat maximálně 15 fotografií. Celé fotoalbum tak může být hodnoceno na základě jedné skutečné vydařené fotografie nebo na základě všech fotografií.
  3. Jedno soutěžní fotoalbum musí být zařazeno do speciální kategorie "Soutěž: Živá ulice 2012".
  4. Jeden uživatel může přihlásit pouze jedno fotoalbum. Přihlášeno do soutěže bude pouze nejdříve vytvořené album, ostatní alba jednoho uživatele budou vyřazena ze soutěže.
  5. Fotografie musí vyhovovat pravidlům Rajče.net,k jejichž dodržování se účastník soutěže zavazuje vstupem do soutěže.
  6. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby bez omezení věku a státního příslušenství. Nezletilé osoby zastoupí v případě potřeby (převzetí ceny apod.) zákonný zástupce.
  7. Fotoalbum může do soutěže poskytnout pouze skutečný autor fotografie, který musí být na vyžádání schopen zaslat její originál.
  8. Vítězové soutěže budou vybráni na základě hlasování návštěvníků webových stránek Rajce.net a na základě hlasování odborné poroty.
  9. Výherci soutěže budou vyrozuměni pomocí přihlašovací emailové adresy daného soutěžícího. Tento email musí být platným emailem. Pokud se nepodaří kontaktovat soutěžícího, bude ze soutěže vyřazen a cena postoupena dalšímu v pořadí. Výhry do soutěže dodává MAFRA, a.s.
  10. Soutěžící dává svou účastí v soutěži souhlas s bezplatným užitím jím poskytnutých fotografií v souladu s těmito pravidly a s pravidly Rajče.net, tj. zejména k jejich vystavení na Rajče.net a k prezentaci této soutěže a stránek Rajče.net na internetu, v tištěných a jiných komunikačních médiích, bez omezení území, času a množství a služby rajce.net. A dále k výstavním a publikačním účelům ArtProm s.r.o. jako spoluorganizátora soutěže.
  11. Soutěžící dává svou účastí v soutěži souhlas s pravidly soutěže stanovené pořadatelem a zavazuje se je dodržovat. V případě, že soutěžící bude soutěžit v rozporu s těmito pravidly, vyhrazuje si pořadatel právo vyřadit takového soutěžícího ze soutěže.
  12. Pořadatel si vyhrazuje právo změnit pravidla soutěže, případně soutěž zastavit, odložit či zcela bez náhrady zrušit.
  13. Organizátorem soutěže je obchodní společnost MAFRA, a.s., se sídlem Anděl Media Centrum, Karla Engliše 519/11, Praha 5, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B/1328 (dále jen "MAFRA").  Spoluorganizátorem soutěže je společnost ArtProm s.r.o., se sídlem Sokolovská 104/85, Praha 8, 18600, IČ: 241 74 505.
  14. Z účasti v soutěži jsou vyloučení zaměstnanci MAFRA.
  15. Výhru nelze vymáhat soudní cestou a není možné za výhru požadovat finanční plnění.
  16. Ve sporných případech si MAFRA vyhrazuje právo rozhodnout s konečnou platností.
  17. V otázkách zde neupravených se soutěž řídí právním řádem České republiky s vyloučením kolizních norem mezinárodního práva soukromého.