sarka-87
  • 2.10.2021
  • 5 zobrazení
rbmk
Tak mi přišel ten 4-takt. Oni to nepíšou, ale má to silnější spojku a převodovku na dvojřetěz s převodem 1:5,8 takže to má dost síly. Sekundár 10/44, takže celkem 25,7:1 převod, a to i na 28 kolech vyjede všechno. Testovací jízda 40km OK, vibrace jen při rozjezdu od nezajetý spojky, za jízdy už nic. Litinový držáky maj větší závit, takže kitový šrouby jsou na nic, dal jsem jiný. Pohodová rychlost do 25km/h a zvuk skoro jak motorka. Maximálka 40+ (radary u cesty), zatím jsem to na plnej nerval, protože záběh. Olej SAE30 nebo 10w30. Kliky k tomu daly L-kový na čtyřhran. To mi ale zadělalo na problém, protože potřebuju na ukrajinu dát střed se čtyřhranem. máte někdo?
Jinak to mohu doporučit. S průměrně vybavenou dílnou to od balíku po jízdu vlastní silou zabere max 5 hodin. Jen to kolo jsem mohl vzít lepší, protože pečený stehna a pytle.
Tohle je ale recese: "Chceš-li vědět, co je dřina, kup si kolo Ukrajina! Chceš-li aby dřeli jiní, dej tam motor z Číny!"
Nakonec poprosím o střed na ukrajinu co má čtyřhrany na šlapky nebo rám, kam se vejde zadní 622/50 plášť, kvůli kterému jsem do tohohle rámu valil palicí, aby se to vešlo.
Recenzi klidně použijte i jinde, ale dejte vědět.

https://www.aliexpress.com/item/4000431882981.html
více  Zavřít popis alba 
9 komentářů
  • 19.7.2021
  • 232 zobrazení
  • {POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
andropov1
Dříve publikované recenze, které nechal pod výhrůžkami a nátlakem Pavel Romančík odstranit.
více  Zavřít popis alba 
  • 1.2.2021
  • 198 zobrazení
andropov1
Opět další smazaná diskuze na podnět Pavla ROmančíka, jak jinak než pod pohrůžkou policií ČR, soudy apod.
více  Zavřít popis alba 
  • 2.3.2021
  • 78 zobrazení
coloraaa
Chcete koupit multifunkční hrnec? Po dvou letech používání se s vámi podělím o jeho výhodách a nevýhodách. Co asi mohli Němci vymyslet, když jejich národním jídlem je Eintopf – neboli jídlo z jednoho hrnce. Toto Německé národní jídlo, patří k nejstarším tradičním pokrmům v Evropě.
více  Zavřít popis alba 
  • letos v lednu
  • 213 zobrazení
Obsah pokračuje za reklamou
Pokračujte dolů pro další obsah
kubula77
  • duben 2017 až duben 2021
  • 46 zobrazení
sabik00812
  • březen 2016 až leden 2017
  • 49 zobrazení
paprika88
  • říjen 2015
  • 138 zobrazení
fext70
  • červen 2015 až říjen 2016
  • 217 zobrazení
klaraxx
  • 5.4.2015
  • 43 zobrazení
cermanek
  • 15.6.2014
  • 50 zobrazení
vidadavida
Fotky k recenzi.
více  Zavřít popis alba 
  • letos v červnu
  • 27 zobrazení
jjaartraa
  • květen až červenec 2016
  • 31 zobrazení
langaskovi
  • leden 2004 až červenec 2013
  • 51 zobrazení
standadvorak7
  • květen 2006 až leden 2013
  • 66 zobrazení
asl8888
  • 19.9.2009
  • 65 zobrazení
1st-choice
  • zima 2008/2009
  • 235 zobrazení
kefurti
  • 19.2.2015
  • 80 zobrazení
darkdrago
  • 12.5.2014
  • 17 zobrazení
stratos1
1 komentář
  • podzim 2013
  • 383 zobrazení
hoochie
Putovní uživatelský test nože I1, který probíhal v létě 2013 na knife.cz. Nůž vyrobil nožíř Imro Poprocký. Čepel je z oceli D2, rukojeť z micarty.
více  Zavřít popis alba 
  • květen 2013
  • 75 zobrazení
stisk04
  • září 2010 až říjen 2013
  • 22 zobrazení
aliq2
  • 23.3.2010
  • 31 zobrazení
Reklama