Title

Description

Spojili jsme příjemné s užitečným a na odpoledne v sobotu 30. listopadu naplánovali jednak valnou hromadu a po ní večírek. V první části odpoledne jsme tak zhodnotili letošní rok, připomněli jsme si letošní uplynulé akce v přírodě doma i v zahraničí, naše hudební či cestovatelské večery, besedy nad zajímavými knihami i pokusy o výtvarné běsnění. Posbírali jsme nápady na příští rok, seznámili se s již naplánovanými delšími akcemi především v zahraničí. Nakonec jsme zvolili nové vedení, které se u nás co dva roky střídá, a poděkovali dosavadním tahounům.

Po vydatném domácím guláši započal večírek, kdy byl čas si popovídat i zazpívat u kytary, ochutnat, kdo co donesl jedlého pro ostatní, a vůbec se příjemně naladit na ten svět za oknem. Všichni to s výhledem na dlouhou zimu potřebujeme, a tak jsme se opravdu snažili, až to vidět bylo.

Více: http://www.malaliska.cz/news/klub-pratel-prirody-mala-liska-oslavil-tri-roky/

Period

Statistics

• 50 photos
  • 0 likes

Settings

Report album
Extra pro fanoušky rajčatových alb zde máme slevu na všechny dárky z fotek. Sleva 25 % platí po zadání speciálního kódu 👉 : RajceZenam
S kódem: RajceZenam Akce platí do 10. 3. 2024
Získat slevu

Other albums by the author

Similar albums

Continue browsing

If you like the album…

Play slideshow Stop
TIPYou can also save changes by proceeding to the next photo or video and deleting them with the ESC key.
Add tags to your description (e.g. #wedding #travel) so more people will see the photo or video.
Comments Add