[Soutěž] V červnu vyšli fotografové na rozhledny a pořádně se jim to vyplatilo

soutěže | informace o soutěži

To byla pořádná smršť rozhleden! V červnu vás hodně bavilo chození na výlety a soutěžení na Rajčeti! Jinak si nedovedeme vysvětlit desítky parádních fotek, kterými jste nám udělali velkou radost.

A jak to dopadlo? První místo v hlasování odborné poroty obsadil fotograf peteros, který se rajčatové měsíční soutěže účastnil poprvé. "Fotil jsem rozhlednu ve Starých Svatoňovicích, kde jsem byl na výletě. Přivezl jsem domů víc fotek z rozhledny i z krásného okolí - třeba Vikštejna nebo Kružberka. Vítězná fotka se mi ale líbila nejvíc," popsal fotograf peteros.

Nejvíc hlasů jste ve veřejném hlasování udělili fotografovi Zdeňkovi Picpauerovi, kterého znáte pod přezdívkou zpic. Ten zároveň obsadil druhé místo v hlasování odborné poroty. "Fotka vznikla na Dolní Moravě, kde jsem byl na jednodenním výletě. Zdejší prostředí je příjemné a ideální pro fotografování. Asi jako mnoho ostatních považuji i já toto místo za fotogenické. Z tohoto výletu jsem si přivezl i mnoho jiných pěkných záběrů stezky a při výběru mé nejlepší fotografie do červnové soutěže se bylo těžké rozhodovat. Všem moc děkuji za podporu!" okomentoval svůj snímek fotograf zpic.

I my z Rajčete vám děkujeme za parádní příspěvky i vaše hlasy a těšíme se zase v červencové soutěži!

 

Výherci zvolení odbornou porotou:

1. peteros

 

2. zpic

 

3. fidaci

 

Výherci zvolení veřejností:

1. zpic

 

2. boban72

 

3. nanyjana

 

Výhercům gratulujeme!