Nejlepší letní zážitek: pošlete nám v srpnu fotku a odneste si fotoknihy zadarmo

 

soutěže | srpnová soutěž na téma Nejlepší letní zážitek | středa 1. 8. 2018 - pátek 31. 8. 2018 

Přihlášená alba |  Výsledky soutěže

 

Co nejlepšího jste v létě zažili? Povedla se vám parádní fotka v akci, na kterou jste náležitě hrdí? Nebo jste třeba konečně navštívili  zemi, po které jste dlouho toužili? Zamyslet se nad nejlepším letním zážitkem se v srpnu vyplatí! 

 

Prázdniny a léto jsou v druhé půlce a dovolené v plném proudu. Na Rajčeti denně přibývají stovky krásných cestovatelských a jiných letních fotek, a tak jsme se rozhodli toho pořádně využít.

Na celý srpen vyhlašujeme měsíční soutěž na téma nejlepší letní zážitek. Foťte, vybírejte, posílejte fotky do soutěže a vybojujte parádní rajčatové fotodárky zadarmo!

 

Co všechno můžete vyhrát

S prázdnou v rajčatové soutěži neodejde nikdo. Každý soutěžící získá poukázku na 30% slevu z celkové ceny na jednu objednávku fotoradostí.

Vítězové zvolení odbornou porotou se mohou těšit na:

  1. místo: fotokniha v hodnotě 1 000 Kč zdarma
  2. místo: voucher na 50% slevu z celkové ceny na 1 objednávku fotoproduktů
  3. místo: voucher na 40% slevu z celkové ceny na 1 objednávku fotoproduktů 

Zkrátka nepřijdou aní vítězové veřejného hlasování, pro které chystáme:

  1. místo: fotokniha v hodnotě 1 000 Kč zdarma
  2. místo: voucher na 50% slevu z celkové ceny na 1 objednávku fotoproduktů
  3. místo: voucher na 40% slevu z celkové ceny na 1 objednávku fotoproduktů 

S jakými fotkami můžete soutěžit?

Je úplně jedno, jestli jste strávili měsíc na Novém Zélandu nebo vytáhli paty maximálně tak za humna. Všude se něco děje a právě před vaším objektivem může vzniknout kompozice pro vítěznou fotku měsíce srpna. 

Foťte na dovolené, výletě, v přírodě i ve městě. Pochlubte se svými psími mazlíky, dětmi, či vnoučaty, adrenalinovým zážitkem nebo třeba netradičním kulinářským experimentem. Nemůžeme se dočkat na vaše zážitky!

Jak se zúčastnit?

Jak hlasovat?

O vítězi rozhoduje odborná porota i všichni rajčatoví fotografové. Hlasujte po celou dobu soutěže od  1. 8. do 31. 8. 2018. Stačí jen kliknout na „hlasovat“ u vybraného fotoalba. Každý může dát jeden hlas jakémukoliv soutěžnímu albu,  je tedy možné hlasovat pro více alb. Pokud chcete hlas albu zase odebrat, stačí kliknout na tlačítko „zrušit hlas“. Odborná porota vybere tři nejkrásnější fotky, které odměníme rajčatovými fotodárky.

Do kdy soutěžíme?

  • od 1. 8. 2018 do 31. 8. 2018 vkládejte 1 soutěžní fotografii na stránky Rajče.net a také hlasujte o nejlepší fotografie
  • od 2. 9. 2018 do 14. 9. 2018 hlasuje odborná porota 
  • během září  zveřejníme vítězné fotografie

Všechny vouchery odešleme oceněným fotografům v září 2018. Nezapomeňte: platnost poukazů je 2 měsíce a nevztahují se na výrobu fotek ani poštovné.

 

Hodně štěstí v soutěži vám přeje Rajče.