Blog

Nově nahráváme už jen online

Nově nahráváme už jen online

25. října 2021 · Rajče

Nahrávání přes web prošlo řadou proměn a nyní je na čase, aby plně nahradilo rajčatový nahrávací program pro Windows, který je tu s námi od samotného začátku Rajčete…

S těžkým srdcem se loučíme s naším desktopovým programem, avšak s o to větší lehkostí můžeme vyhlížet příležitosti nové. Důvodem ukončení nahrávacího programu jsou zastaralé technologie, stále větší náročnosti na optimalizace a zároveň nejrůznější zpřísňující se požadavky na údržbu bezpečnosti vašich dat, na kterých nám záleží.

 

 

Vše na co jste zvyklí…

 

V současné webové verzi jsme mysleli na vše, na co jste mohli být zvyklí z desktopové nahrávací aplikace: popisky, štítky i nastavení dostupnosti alba. Jednoduše vše podstatné, co je třeba.

 

 

V dnešní době, kdy jsme všichni stále online, bude i pro všechny nové rajčatové uživatele vše daleko plynulejší. Své první album si nováčci snadno založí bez nutnosti zdlouhavé instalace. Vyzkoušejte sami…

 

 

Nahrát nové album na Rajče

 

 

Funkčnost Windows aplikace skončí s koncem toho roku. Budeme tedy rádi, když nám dáte vědět svoje případné poznatky, nebo se na nás případně obrátíte pro radu.

Jako vždy nás můžete kontaktovat na e-mailu info@rajce.net, nebo se vyjádřit v našem fóru.

25. října 2021 · Rajče

Reklama