Nápověda   /   Bezpečí

Komentáře

Vaše nahraná alba na Rajčeti mohou být ve výchozím stavu komentována jakýmkoliv uživatelem, který má do nich přístup. V naprosté většině případů je toto nastavení přijatelné a umožňuje tak našim uživatelům poznávat se navzájem a zdokonalovat své fotky díky zpětné vazbě.

Může se však stát, že si nepřejete dostávat „nevyžádané rady“ od kohokoliv kdo se do alba podívá a proto máte na výběr omezit komentování vašich alb pouze pro své oblíbené, nebo komentáře jednoduše skrýt. 

I toto nastavení naleznete stejně jako nastavení zobrazování lokalit, nebo vodoznaků v nastavení účtu, pod záložkou Nastavení alb.

Pokračovat na fotoprodukty a objednávky 

 Zpět na nápovědu Nepomohla vám nápověda?

Advertisement