Soutěž: Bambiriáda – Nadšení i zkušenost

soutěže | fotografická soutěž na téma Radost z her a tvoření| čtvrtek 24.5.2012 - pátek 29.6.2012

Přihlášená alba

Výsledky soutěže

Informace o soutěži

Česká rada dětí a mládeže, dětský server Alík.cz a největší foto a video album Rajče.net vyhlašují fotografickou soutěž na téma společných zážitků dětí a dospělých průvodců jejich dětstvím.

Soutěže se mohou zúčastnit všichni návštěvníci letošního ročníku Bambiriády, kteří zašlou snímek dítěte a dospělého průvodce ze společných momentů prožitých na Bambiriádě, jejichž pestrá nabídka je pro zmíněnou akci typická.

Soutěž probíhá od čtvrtka 24. května do pátku 29. června 2012.

Čtrnáctý ročník Bambiriády neboli prezentační přehlídky činnosti dětských a mládežnických sdružení se v letošním roce připojuje k Evropskému roku aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity pod mottem Nadšení i zkušenost . Bambiriáda 2012 proběhne v době od 24. do 27. května.  Zájemci se na ni budou moci vypravit do některého z následujících měst: Bohumín, Český Brod, České Budějovice, Český Těšín, Cheb, Chomutov, Chrudim, Ivančice, Jihlava, Liberec,  Náchod, Ostrava, Plzeň, Praha, Rychnov nad Kněžnou, Třinec, Vlašim, Zábřeh na Moravě a Zlín.

Více informací o Bambiriádě 2012 naleznete na: www.bambiriada.cz

 

Pravidla soutěže (stručně)

Soutěže se mohou zúčastnit pouze fotografie pořízené v rámci letošního ročníku Bambiriády, které zobrazují dítě či děti s jejich maminkou / tatínkem, babičkou / dědečkem nebo dalšími dospělými např. učiteli nebo vedoucími, s kterými si přišly užít společně strávený čas.

 

Jak se zúčastnit

  • vyberte svou nejlepší fotografii z Bambiriády 2012
  • přiřaďte jedno fotoalbum do kategorie "Soutěž: Bambiriáda – Nadšení i zkušenost"
  • fotoalbum může obsahovat maximálně 5 fotografií
  • vaše fotografie bude zařazena do hlasování veřejnosti, které probíhá přímo na stránkách Rajče.net a následně do hlasování odborné poroty

 

Forma hlasování:

Nejdříve se bude konat hlasování veřejnosti na Rajče.net a následně vybraná fotoalba posoudí odborná porota.

 

Jak hlasovat – hlasování veřejnosti

  • od čtvrtka 14. června do čtvrtka 21. června 2012 klikněte u příslušného fotoalba na "hlasovat"
  • každý může dát 1 hlas každému albu, které je přihlášeno do soutěže, to znamená, že můžete hlasovat pro více alb. Pokud chcete hlas albu zase odebrat, stačí kliknout na tlačítko "zrušit hlasování"
  • hodnoceno je vždy celé fotoalbum, nikoliv jednotlivé fotky. Hlasováním pro fotoalbum tak lze ocenit jednu vydařenou fotografii v albu nebo celou sadu fotografií v daném album.

Hlasování odborné poroty

Odborná porota stanoví vítězné pořadí 5 fotoalb, která budou oceněna nejpozději do 29. 6. 2012.

Složení odborné poroty

  • Rajče.net – Jirka Borek
  • Za Českou radu dětí a mládeže - Blanka Lišková
  • SELA DTP Studio - Aleš Prstek

 

Trvání soutěže

24. 5. 2012 – 13. 6. 2012 – vkládání soutěžních fotografií na stránky Rajče.net

14. 6. 2012 – 21. 6. 2012 – veřejné hlasování o nejlepší fotografie

22. 6. 2012 – 29. 6. 2012 – hlasování odborné poroty

 

Vítězové a ceny

1. místo:

Dětský víkend snů

Máte radost když mají vaše děti radost? Zveme Vás do prostředí, kde můžete nechat odplynout starosti všedního dne. Nabídneme Vám rodinnou atmosféru našeho hotelu, kde se bez problému domluvíte česky.

Výherce soutěže získává voucher pro 2 dospělé osoby a 2 děti ve věku (4 - 12 let) na:

* ubytování v tříhvězdičkovém Hotelu Schmidbräu - www.hotel-schmidbraeu.de v pokojích kategorie A s vlastním sociálním zařízením, sprchou, TV, balkonem na 2 noci / 3 dny

* uvítací balíček - ovocná mísa na pokoji + malé překvapení pro děti

* 2x večeře, na závěr pro děti 1*zmrzlinový pohár

* 2x snídaně formou buffetu

* vstupné do Aquaparku se saunou, párou a masážním bazeném pro celou rodinu /1,75hod.

* vstupné do zábavního parku - Churpfalzpark - www.zabavni-park-churpfalzpark.cz na celý den pro celou rodinu

2. místo: Pobyt v hotelu ****Babylon - www.centrumbabylon.cz na 2 noci / 3 dny v rodinném pokoji (nebo dvou pokojích) pro rodinu 2 + 2, zahrnující neomezené vstupy do aquaparku, lunaparku a IQ parku po celou dobu pobytu, snídaně (bufetové stoly) a propagační balíček od Alíka a od Rajče.net

3. místo: volná vstupenka pro 2 dospělé a 2 děti na  Pohádkový hrad a zámek Staré Hrady u Jičína na prohlídkový okruh Do pohádek čaroděje Archibalda I. - Zámecké pohádkové sklepení  +  knížka Starohradské pohádky čaroděje Archibalda I.  jako dárek, propagační balíček od Alíka a od Rajče.net

4. místo: 4 volné vstupenky do lanového parku Landštejn na České Kanadě, propagační balíček od Alíka a od Rajče.net

5. místo: 4 volné vstupenky do ZOO Jihlava, propagační balíček od Alíka a od Rajče.net

Pravidla soutěže

  1. Soutěž probíhá od čtvrtka 24. 5. 2012 do pátku 29. 6. 2012.
  2. V soutěži jsou hodnocena celá fotoalba. Fotoalbum může obsahovat maximálně 5 fotografií. Celé fotoalbum tak může být hodnoceno na základě jedné skutečné vydařené fotografie nebo na základě všech fotografií.
  3. Jedno soutěžní fotoalbum musí být zařazeno do speciální kategorie "Soutěž: Bambiriáda – Nadšení i zkušenost".
  4. Jeden uživatel může přihlásit pouze jedno fotoalbum. Přihlášeno do soutěže bude pouze nejdříve vytvořené album, ostatní alba jednoho uživatele budou vyřazena ze soutěže.
  5. Fotografie musí vyhovovat pravidlům Rajče.net,k jejichž dodržování se účastník soutěže zavazuje vstupem do soutěže.
  6. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby bez omezení věku a státního příslušenství. Nezletilé osoby zastoupí v případě potřeby (převzetí ceny apod.) zákonný zástupce.
  7. Fotoalbum může do soutěže poskytnout pouze skutečný autor fotografie, který musí být na vyžádání schopen zaslat její originál.
  8. Vítězové soutěže budou vybráni na základě hlasování návštěvníků webových stránek Rajce.net a na základě hlasování odborné poroty.
  9. Výherci soutěže budou vyrozuměni pomocí přihlašovací emailové adresy daného soutěžícího. Tento email musí být platným emailem. Pokud se nepodaří kontaktovat soutěžícího, bude ze soutěže vyřazen a cena postoupena dalšímu v pořadí. Výhry do soutěže vyjma propagačních balíčků Alík.cz a Rajče.net dodává Česká rada dětí a mládeže.
  10. Soutěžící dává svou účastí v soutěži souhlas s bezplatným užitím jím poskytnutých fotografií v souladu s těmito pravidly a s pravidly Rajče.net, tj. zejména k jejich vystavení na Rajče.net a k prezentaci této soutěže a stránek Rajče.net na internetu, v tištěných a jiných komunikačních médiích, bez omezení území, času a množství a služby rajce.net. A dále k výstavním a publikačním účelům České rady dětí a mládeže jako spoluorganizátora soutěže.
  11. Soutěžící dává svou účastí v soutěži souhlas s pravidly soutěže stanovené pořadatelem a zavazuje se je dodržovat. V případě, že soutěžící bude soutěžit v rozporu s těmito pravidly, vyhrazuje si pořadatel právo vyřadit takového soutěžícího ze soutěže.
  12. Pořadatel si vyhrazuje právo změnit pravidla soutěže, případně soutěž zastavit, odložit či zcela bez náhrady zrušit.
  13. Organizátorem soutěže je obchodní společnost MAFRA, a.s., se sídlem Anděl Media Centrum, Karla Engliše 519/11, Praha 5, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B/1328 (dále jen "MAFRA").  Spoluorganizátorem soutěže je Česká rada dětí a mládeže se sídlem Senovážné náměstí 24, 116 41 Praha 1, IČ: 68379439 a DIČ: CZ68379439.
  14. Z účasti v soutěži jsou vyloučení zaměstnanci MAFRA.
  15. Výhru nelze vymáhat soudní cestou a není možné za výhru požadovat finanční plnění.
  16. Ve sporných případech si MAFRA vyhrazuje právo rozhodnout s konečnou platností.
  17. V otázkách zde neupravených se soutěž řídí právním řádem České republiky s vyloučením kolizních norem mezinárodního práva soukromého.