V srpnové dopravní soutěži získali ceny veteráni i balony

soutěže | informace o soutěži

Děkujeme! Do srpnové soutěže jste nám poslali 91 krásných fotek, které nám udělaly velkou radost. Pečlivě jsme je prohlédli a vybrali 3 kousky, jejichž autory jsme náležitě odměnili rajčatovými fotoknihami a slevami.

Sešla se nám spousta pěkných fotek od veteránů až po vtipně pomalovaná vozidla. Výběr byl náročný a nakonec jsme se rozhodli udělit první místo Aleně Prevorové za fotografii chlapce na odrážedle. Velmi se nám líbí nadčasové pojetí a vtipně zpracovaný dětský obdiv k motorkám," vysvětlil člen poroty, vývojář Rajčete a fotograf Martin Veverka

I v srpnu hlasovali o přihlášených fotkách také rajčatoví fotografové. Jako nejlepší fotku vybrali černobílý snímek fotografky Jany Petákové, kterou na Rajčeti znáte jako janablah. „Moje soutěžní fotka je z dovolené, na které jsme byli v roce 1980 v Rožnově pod Radhoštěm. Fotku jsem pořídila v kempu. Přišlo mi vtipné, že hned vedle sebe byli ubytování majitelé stejných značek aut,“ popsala autorka fotky, která se rajčatových soutěží ráda účastní a vybírá si je podle tématu.

Děkujeme za vaše soutěžní příspěvky. Vaše fotky moc rádi uvidíme i v zářijové soutěži na téma Houby. A samozřejmě můžete hlasovat a podílet se na výběru výherců i v září.

Přejeme vám hezký začátek podzimu.

Vaše Rajče

 

Výherci zvolení odbornou porotou: 

1. alpre

 

2. howenko

 

3. tkohout

 

Výherci zvolení veřejností: 

1. janablah

 

2. jiri-skrobak

 

3. mbkfish

 

Výhercům gratulujeme!