V říjnu zabodoval motokros a extrémní závod

soutěže | informace o soutěži

Koupání otužilců, závody veteránů nebo dostihy – i tyhle sporty se objevily v rajčatové říjnové soutěži. Děkujeme vám za desítky krásných fotek!

Odborná rajčatová porota zvolila jako vítěze fotografa zajdape, který si odnesl fotoknihu zadarmo. „Líbí se mi, že je perfektně vidět pohyb – i díky blátu všude kolem. Myslím, že zrovna takový typ fotek se dá dělat celkem snadno, když se naučíte základní ovládání zrcadlovky. Takovou fotku člověk zvládne cíleně a plánovaně," okomentoval výběr poroty její člen, fotograf a vývojář Rajčete Martin Veverka.

V hlasování veřejnosti vyhrál fotograf Jirka Wasserbauer. „Fotka vlastně vznikla náhodou a měl jsem z ní velkou radost. Sport fotím rád a často, takže jsem vyrazil i do Hradce nad Moravicí na extrémní překážkový závod Heroes Race," okomentoval svoji fotku Jirka, který si za vítězný smínek odnešl fotoknihu zadarmo. 

Milí sportovní fotografové, děkujeme za vaše krásné fotky a nezapomeňte – v listopadové soutěži na téma milujeme podzim už netrpělivě čekáme na vaše příspěvky!

Přejeme vám pohodový listopad.

Vaše Rajče

 

Výherci zvolení rajčatovou porotou

1. zajdape

 

2. googlicek

 

3. tridac

 

Výherci zvolení veřejností

1. jiw

 

2. nanyjana

 

3. littlesun

 

Výhercům gratulujeme!