Odborná porota a veřejnost se v únoru shodli. 1 fotka se umístila v obou hlasováních

soutěže informace o soutěži

 

V historii měsíčních soutěží se to ještě mockrát nestalo – stejnou fotku vybrala odborná porota i fotografové ve veřejném hlasování. Jejím autorem je fotograf jiri-skrobak, který vyhrál hlasování veřejné poroty a v hlasování veřejnosti skončil druhý. Rajčatový šampion nám popsal, jak snímek vznikl.

Na fotce jsou chia semínka v modré limonádě. Fotil jsem na podlaze, kam jsem si položil světlo, nad něj sklo a pak matný papír. Skleničku s chia semínky jsem umístil na papír a fotil shora."

Rajčatoví fotografové ve veřejném hlasování poslali nejvíc hlasů fotografovi zpic, který pro pořízení soutěžní fotky spojil své dvě velké záliby.

Mým velkým koníčkem je kromě fotografování, hry na klavír a zpěvu také pěstování květin. U orchideje mi v létě vyrostly dceřiné rostlinky, které jsem si nasadil, a už za půl roku mě mladá orchidej potěšila svým prvním nádherným květem. Proto jsem se rozhodl, že ji vyfotím z netypického úhlu a za jiných světelných podmínek než obvykle právě do únorové soutěže."

Blahopřejeme vítězům k poukázce v hodnotě tisícovky zadarmo a fotografům umístěným na druhém a třetím místě k parádním slevám!

Děkujeme všem za vaše krásné fotky. Moc rádi jsme si celý únor trápili hlavu fotohádankami a těšíme se na vaše fotky i v březnové měsíční soutěži

Odborná porota vybrala:

1. jiri-skrobak

 

2. bushman226

 

3. ssilvie

 

Výherci zvolení veřejností

1. zpic

 

2. jiri-skrobak

 

3. frankous

 

Výhercům gratulujeme!