[Výsledky měsíční soutěže] Co se v září urodí, v říjnu jako když najdete

soutěže | informace o soutěži

Zářijová soutěž na téma úroda měla úspěch, i když za sebou máme horké léto. Je vidět, že fotografové jsou zároveň i vášnivými pěstiteli!

 

Hlasování odborné poroty vyhrála fotografka arbuska s dvojnásobnou úrodou – svou dcerkou a obrovskou hromadou dýní. „Jeli jsme na výlet do Rakouska a tam jsem poprvé viděla pole s dýněmi, tudíž jsem přesvědčila manžela, aby zastavil, že se tam musíme vyfotit. Mezi dýněmi hned zapózovala moje dvacetiměsíční dcerka,” popsala fotografka arbuska, která měla z výhry velkou radost.

 

Arbusky jsme se zeptali, jak náročné je podle ní fotit děti. „Nemají pokaždé náladu na focení a zároveň jsou dost neposedné. Ale svoji dceru fotím velice často, takže je celkem zvyklá. A když má dny, kdy se jí nechce fotit, tak ji nenutím. Je důležité vychytat náladu a únavu dítěte,” okomentovala arbuska. Jako odměnu jí za první místo posíláme poukázku na fotodárky v hodnotě tisícovky zadarmo.

 

Hlasujícící fotografy nadchl sklep plný mrkve

 

V hlasování veřejnosti už poněkolikáté získal perfektní první místo fotograf zpic. „Když jsem se dozvěděl, že jsem v hlasování veřejnosti obdržel 1. místo, hodně mě to překvapilo, jelikož fotku jsem zveřejnil až v poslední den soutěže a vůbec jsem nepočítal s oceněním,” okomentoval své vítězství překvapený fotograf.

 

Podzim je pro fotografa zpic oblíbeným obdobím na focení, protože má rád barevnou přírodu. Proto ho zaujalo i téma úroda. „V průběhu září jsme mrkev vydobyli z našeho pole, uskladnili do sklepa a právě zde jsem ji vyfotil. Mrkev dáváme nejen do zeleninové polévky, ale též ji využíváme dušenou jako přílohu k masu. Ačkoli letos bylo velké sucho, docela se urodilo, zalévali jsme ji z nastřádané dešťové vody z barelů. Všem moc děkuji!” dodal fotograf. I jemu posíláme poukázku na fotodárky v hodnotě tisícovky zadarmo.

 

Blahopřejeme všem umístěným a těšíme se na vaše soutěžní příspěvky v říjnové soutěži na téma les.

 

Výherci zvolení odbornou porotou:

1. arbuska

 

2. zita27

 

3. monczess

 

Výherci zvolení veřejností:

1. zpic

 

2. arbuska

 

3. jiri-skrobak

 

Výhercům gratulujeme!