[Výsledky měsíční soutěže] Nejlepší letní  zážitky jsou ty od vody

soutěže | informace o soutěži

Vrátit se z dovolené s tisícovkou fotek a pak je probírat, promazávat a upravovat – to dovede jednoho pěkně unavit. Nejdůležitější je samozřejmě zachytit nejpovedenější události a – dá-li fotografický pán bůh – i nějaké ty nečekané momenty. Jako třeba spousta rajčatových fotografů, kteří nám poslali své fotky do srpnové soutěže na téma nejlepší letní zážitek.

 

Hlasování odborné poroty vyhrála fotografka hanavinterova, která měla z výhry velkou radost. „Fotku jsem pořídila na dovolené v Chorvatsku. Zachytila jsem na ní syna Kryštofa. V tu chvíli jsme s oba hráli – on si skákal s kamarády, já si hrála se světlem a kompozicí,” vysvětlila autorka fotky oceněné porotou. Fotka nakonec vznikla výběrem nejlepší kompozice při sekvenčním snímání. „Snažím se při focení zachytit momentální děj, nic neplánuji,” dodala fotografka. Děkujeme za krásný snímek a posíláme poukaz na fotoknihu v hodnotě tisícovky zadarmo!

 

V hlasování veřejnosti může udělit svůj hlas každý rajčatový fotograf. V tom srpnovém opět zabodoval fotograf zpic. „Fotka s mojí tetou vznikla na dovolené v Chorvatsku, kde celá naše rodina krásně prožila deset dní. Tuto momentku jsem vyfotil shodou okolností, když jsme se bavili u moře, a podle mě to byl nejlepší zážitek toho dne,” okomentoval fotograf svůj snímek. Zároveň dodal, že moc děkuje všem, kteří ho podpořili. I my děkujeme a jako odměnu posíláme fotoknihu v hodnotě tisícovky zadarmo.

 

Blahopřejeme také fotografům umístěným na druhých a třetích místech – a máme pro ně parádní rajčatové slevy.

 

Děkujeme všem zúčastněným fotografům a těšíme se zase v příští soutěži. Šanci vyhrát fotoknihu v hodnotě tisícovky zadarmo máte hned v září – koukněte na téma soutěže a pošlete svoji fotku.

Výherci zvolení odbornou porotou:

1. hanavinterova

 

2. ytrubka

 

3. jiri-skrobak

 

Výherci zvolení veřejností:

1. zpic

 

2. arwelet

 

3. tallulah

 

Výhercům gratulujeme!