Rajče se v dubnu proměnilo v království zvířat

soutěže | informace o soutěži

Skoro 60 fotografů soupeřilo v dubnu o nejlepší zvířecí fotku a o fotodárky v hodnotě tisícovky zadarmo. Rajče bylo celý měsíc plné psů, koňů, motýlů i lvů! Děkujeme za parádní fotky a také za vaše hlasy. Nebylo jednoduché vybrat, které fotce dáte hlas, že?

Vyhrály fotky psa a pelikána

Vítězkou hlasování veřejnosti se stala fotografka Gabriela Dřímalková. Před objektivem jí pózovalo její štěňátko Izinka. „Izinka je od malička průzkumník. Nejčastěji zkoumá talíře v myčce – co kdybychom na nich nechali něco dobrého a chtěli to jen tak nechat umýt. Takže funguje jako malý předoplachovací program,” řekla nám fotografka Gábi.   

Fotka vznikla, když se Gábi chystala Izinku koupat. „S přítelem jsme vtipálci, takže jsme Izinku postavili nahoru mezi nádobí a cvakli pár snímků na téma ,Budeme koupat!‘

Nebojte, při pořizování fotografií nebylo ublíženo žádnému zvířeti,” smála se Gábi, která svou Izinku odměnila za vítězství v soutěži psími pamlsky.

 

V hlasování veřejnosti skončila na prvním místě fotografka Táňa Slivková. „Fotka vznikla v pražské ZOO, kam ráda chodím. Plánovala jsem vyfotit jednoho pelikána, ale najednou se začalo několik ptáků koupat a moc si to užívali,” popsala vznik fotky Táňa, která byla v ZOO na čekané a podařil se jí parádní snímek v pohybu.


Blahopřejeme vítězům, smekáme před krásnými fotkami ostatních účastníků a moc se těšíme na vaše příspěvky nebo hlasy v květnové soutěži na téma Kvetoucí příroda.

Odborná porota vybrala:

1. tanja256

 

2. jindra4

3. fufik007

 

Výherci zvolení veřejností

1. gabidrimalkova

 

2. emboracas

 

3. zpic

 

Výhercům gratulujeme!