[Výsledky říjnové soutěže] Tohle jsou nejlepší fotky říjnové soutěže na téma les

soutěže | informace o soutěži

V říjnu se Rajče zbarvilo podzimem. Focení lesa vás bavilo, a tak měla odborná porota i hlasující fotografové plné ruce práce! Koukněte, jak dopadli vaši favoriti, a přečtěte si, co říkají autorky nejlepších fotek.

 

Nebudeme vás dlouho napínat – odborná porota se po debatě shodla na snímku fotografky wiki124. Té se v říjnu povedl mimořádný kousek – kromě měsíční soutěže vyhrála i tu kalendářovou a stává se tak dvojnásobnou vítězkou obou říjnových soutěží! Moc blahopřejeme!

 

Wiki124 fotila na Broumovsku. „Podzim vnímám jako kouzelné období a ideální na focení. Je malebný svou hrou barev, slunce má dobrý sklon a dělá zajímavé světlo, které umocňuje krásnou podzimní barevnost,” zasnila se fotografka wiki124.

 

V hlasování veřejnosti získala první místo fotografka waverka, kterou znáte i jako organizátorku oblíbených fotosrazů. Do soutěže na téma les waverka poslala fotku Kaplického potůčku, který vytéká z Boubínského jezera.

 

Fotím ráda všechna roční období, každé má své kouzlo. Obdivuji snímky vody, která teče, třpytí se, bublá a pění – je prostě živá,” popsala fotografka waverka svůj snímek. Zbytek fotek ze jejího fotovýletu do Boubínského pralesa si prohlédněte přímo v jejím albu.


Děkujeme za všechny krásné snímky, výhercům i fotografům umístěným na druhém a třetím místě posíláme ceny a těšíme se na vaše fotky v listopadové soutěži na téma podzim!

 

Výherci zvolení odbornou porotou:

1. wiki124

 

2. mobidic

 

3. pepas011

 

Výherci zvolení veřejností:

1. waverka

 

2. helc

 

3. jiricerny

 

Výhercům gratulujeme!

Reklama