Království železnic Praha

Název

Království železnic Praha

Popis

Po vstupu do Království železnic lze nejprve vidět kolejiště K1 až K3, která nepředstavují konkrétní kraje, ale jsou výsledkem fantazie. Tato kolejiště zabírají 115 m2. Dále následuje pohled na Ústecký, Karlovarský, Plzeňský, Středočeský kraj a na Hlavní město Prahu. Vše propojeno do obrovského celku. Do budoucna má vzniknout kolejiště představující celou Českou republiku. V konečném výsledku bude přesahovat 900 m2 v jednom propojeném celku. Detaily v jakých je model vyveden jsou neuvěřitelné. Jezdící modely aut, která svítí, zastavují na semaforech. Svítící okna domů, pouliční osvětlení, tomu dává vyniknout proměnlivé osvětlení prostor, které se v pravidelných intervalech mění ze dne na noc.
Jako doplňkovou expozici lze vidět i unikátní papírový Šípův model Prahy, inspirovaný Langweilovým modelem. Šípův model obsahuje více než 2 000 budov a zabírá plochu 24 m2.
Také tu najdete i expozice Lego, vláčky Chuggington, Tomica a výstavku panenek. Po okrajích sálu je mnoho vitrín s modely autíček, vláčků, lodí, letadel a různých staveb.

Období

Statistiky

  • 39 fotek
  • 8 videí
  • 2 se líbí

Fototechnika

Sony DSC-W830

Kategorie a štítky

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
Království železnic Praha
Komentáře Přidat