2023_04_11 Stezka středozemím

Název

2023_04_11 Stezka středozemím

Popis

Náhodně jsem v knihovně narazila na knížku Severní stezka o pěším putování podél naší severní hranice. Fotograf, publicista, průvodce a cestovatel Jan Hocek je autorem projektu Via Czechia, který zahrnuje dálkové turistické a cykloturistické trasy po ČR. V současnosti je to kromě Severní také Jižní stezka, Centrální stezka, Stezka Slezskem, Českomoravská stezka a Stezka středozemím. Ta mě zaujala nejvíc, protože je poměrně krátká a její cyklovarianta se dá zdolat do 14 dnů. A bylo rozhodnuto. Líba byla připravena hned, Vlasta se rozhodovala poměrně dlouho, ale nakonec jsme vyjely ve třech. O délce etap rozhodovala (kromě naší kondice) hlavně možnost ubytování - spoléhaly jsme v nejistém počasí na ubytování pod střechou :-)
Protože po dojezdu do Prahy nás Vlasta opustila (necítila se dobře), dokončily jsme celou trasu s Líbou samy. A abychom měly adrenalinových zážitků dostatek, v Praze (za zastávkou Zahradní Město) museli celý vlak evakuovat hasiči. Poradili si i s našimi koly a tak jsme stihly i další spojení domů.

Období

Statistiky

  • 412 fotek
  • 13 se líbí

Fototechnika

Sony DSC-RX100

Nastavení

Nahlásit album
Využijte slevy na vybrané produkty, které můžete snadno a rychle vytvořit z vlastních fotek. Různé druhy fotek, puzzle, pexesa... Darujte rodině nebo kamarádům dárek, který potěší dnes i za pár let. To vše právě teď! Akce platí do 19. 5. 2024
Zjistit více

Vytvořte si fotodárky

Z alb a fotek na Rajčeti nebo i z disku počítače si můžete snadno a rychle vytvořit různé fotodárky pro sebe nebo své přátele.

Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2023_04_11 Stezka středozemím
Komentáře Přidat