Grosseto - úpravy masa v italské kuchyni (30.11.2016)
Název
Grosseto - úpravy masa v italské kuchyni (30.11.2016)
Popis
První kulinářský kurz za mnou a byla to paráda. Vaření super, ale to úhledné servírování prostě neumím. Domů jsem si dovezla tři mističky - první chod sežrán na místě, druhý z půlky, třetí jen kousek okoštován a čtvrtý šel celý do misky (to už se fakt nedalo).
Doporučuji všem, co si neví rady s dárečkem k Vánocům svým drahým polovičkám. Jen k poukazu doporučuji zařídit i taxi z Průhonic, neb při vaření vínko náramně chutná. :-D Mimochodem, v kurzu překvapivě převažovali chlapi.
Hovězí tagliata
rukola, cherry rajčátka
Kuřecí maso grilované v pánvi
chřest, cherry rajčátka, italská slanina
Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou
špenát, mačkaný brambor
Saltimboca
telecí plátek s prosciuttem, šalvěj
Období
Statistiky
- 12 fotek
- 0 se líbí
Fototechnika
Apple iPhone 6Nastavení
Vytvořte si fotodárky
Z alb a fotek na Rajčeti nebo i z disku počítače si můžete snadno a rychle vytvořit různé fotodárky pro sebe nebo své přátele.