2011 07 09 - Moravou na lodi ( Postřelmov - Litovel ), 3. a 4. den

Název

2011 07 09 - Moravou na lodi ( Postřelmov - Litovel ), 3. a 4. den

Popis

2.
... Dobrou náladu nám spravuje kytara, fletna, ale i tekutý Eda. Pak se k nám přidají i okolní tlupy a sborovy zpev se nese nad řekou, do dáli. Naši 65 km, dlouhou trasu končime v další pivovarské obci, Litovli. Jsme plni krásných dojmů, ale i modřin, odřenin a štípanců... Ŕeka Morava si vzala i svou daň v podobe pár osobních věcí, na jejím dně. ((Osoby a obsazení: Karel+Marta (Olomouc), Pepa, (Vyskov), Lukáš (Brno), Petr (Brno), Andrea (Mohelno/Brno), Zdeňka (BV/Brno), Radovan (Bzenec/Brno), Hanka (Ochoz), Miloš (Breclav), Jarmila ( Zábřeh ), Helena (olomouc)). Právo na chyby vyhrazeno :-)
Řeka Morava je jednou z nejkrásnějších a nejdůležitějších moravských řek. Protéká od severu na jih a je dlouhá 354 km, z toho protéká českým územím téměř 270 km. Její jméno patří mezi nejstarší staroevropské názvy vodstev s původním významem voda, močál. Řeku pojmenovalo již předkeltské obyvatelstvo, a to na jejím dolním toku. Podle názvu řeky byla pojmenována i historická země Morava, jejíž hydrologickou osu řeka tvoří.

Období

Statistiky

  • 114 fotek
  • 2 videa
  • 0 se líbí

Fototechnika

Panasonic DMC-FZ7

Kategorie a štítky

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu

Vytvořte si fotodárky

Z alb a fotek na Rajčeti nebo i z disku počítače si můžete snadno a rychle vytvořit různé fotodárky pro sebe nebo své přátele.

Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2011 07 09 - Moravou na lodi ( Postřelmov - Litovel ), 3. a 4. den
Komentáře Přidat