2013_10_25 - Školní liga miniházené 4+1 (DHK Zora Olomouc) - mladší

Název

2013_10_25 - Školní liga miniházené 4+1 (DHK Zora Olomouc) - mladší

Popis

V pátek 25.10.2013 v den voleb do parlamentu ČR jsme se zúčastnili prvního turnaje ve školní miniházené ve školním roce 2013/2014. Jak již bývá dobrým zvykem, vytvořily jsme v každé kategorii jedno družstvo.

Mini mladší jeli na turnaj v počtu 9-ti členů, který dával tušit, že by výsledky mohly být příznivé. I přes skutečnost, že se turnaje celkem zúčastnily pouze 3 družstva vč. našeho, jsme neoslnili. Vstup do prvního zápasu byl, přiznejme se, hrozný. Děti jako někdo přepnul a vše dělaly naopak. Jako příklady můžeme uvést střelbu přímo doprostřed brány, kde stál brankář. Po zisku míče hráči s tímto utíkali k autové čáře namísto toho, aby se snažili běžet na branku soupeře. Přihrávky byly adresovány obsazenému, nejdále postavenému hráči, namísto aby byly směřovány hráči stojícímu 1,5m vedle hráče s míče a jako perličku, když se některý hráč individuální akcí dostal až na čáru brankoviště soupeře, nikým neatakován, tak namísto střely na bránu se otočil a přihrál soupeři. Věci nevídané. Naštěstí v tomto duchu děti hrály pouze první poločas. V dalších okamžicích se naše hra zlepšila, ale na soupeře to nikdy nestačilo. Z našeho výkonu v prvním poločasu prvního utkání jakoby si vzal příklad i rozhodčí, jehož nepřesné výroky nás taktéž v mnohém (sic neúmyslně) poškodily a tím ovlivnili výsledek utkání. Z turnaje jsme si odvezli diplom za 3., ale poslední místo.

Sestava: Sadilová Aneta, Mandysová Sára, Kopernická Hana, Pečinka Vojtěch, Pisano Renato, Poštulka Matěj, Kräuter Martin, Krejčiřík Radek, Dudek Ernest.

Období

Statistiky

  • 39 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013_10_25 - Školní liga miniházené 4+1 (DHK Zora Olomouc) - mladší
Komentáře Přidat