2017.08.07. - V lesích pod Javorníkem (Pošumaví)

Název

2017.08.07. - V lesích pod Javorníkem (Pošumaví)

Popis

Do Vacova v Pošumaví jezdíme se sestrou už od r. 1999. I letos jsme se sem vydaly na 2 týdny, které jsme hodlaly strávit spíše nenáročnými výlety a houbařením - na nějaké objevování nového už střední Šumavu velmi dobře známe. Vacov je středisková obec při silnici Strakonice - Churáňov, a přestože leží pod vlastní Šumavou, dá se odsud s pomocí autobusů obsáhnout docela velká oblast. Jen je kvůli tomu někdy potřeba brzo vstávat, ale my jsme tu spokojenější než kdybychom bydlely v nějaké turistické lokalitě, v sezóně plné lidí.
Do působnosti Vacova patří také hojně navštěvovaný Javorník (1066 m n.m.), kde je v lese nad stejnojmennou osadou rozhledna. V den příjezdu jsme využily možnosti vyvézt se autobusem na kopec a pak jsme se prostě couraly zdejšími lesy po neznačených cestách i mimo ně a radovaly se z čistého vzduchu.

Javorník - rybníčky U Biskupa - Vrbice - Vacov (14 km)
https://mapy.cz/s/1YNbn

Období

Statistiky

  • 25 fotek
  • 21 se líbí

Fototechnika

Panasonic DMC-FZ300

Kategorie a štítky

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu

Vytvořte si fotodárky

Z alb a fotek na Rajčeti nebo i z disku počítače si můžete snadno a rychle vytvořit různé fotodárky pro sebe nebo své přátele.

Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2017.08.07. - V lesích pod Javorníkem (Pošumaví)
Komentáře Přidat