Rolovaný krůtí plátek sous vide
Krůtí plátek svázán, ať drží tvar. Sous vide 66 stupňů, 4 hodiny. Pak cca 2 minuty z každé strany na pánvi. Šťáva rychle zredukována a přecezena. Přidal bych trochu smetanym ale nebyla v lednici. Plátek příště něčím naplním, třeba sušenými rajčaty, špenátem a podobně.
Více
Název
Rolovaný krůtí plátek sous vide
Popis
Krůtí plátek svázán, ať drží tvar. Sous vide 66 stupňů, 4 hodiny. Pak cca 2 minuty z každé strany na pánvi. Šťáva rychle zredukována a přecezena. Přidal bych trochu smetanym ale nebyla v lednici. Plátek příště něčím naplním, třeba sušenými rajčaty, špenátem a podobně.
Období
Statistiky
- 8 fotek
- 1 se líbí
Fototechnika
Canon EOS 600DKategorie a štítky
Nastavení
Nahlásit album
Fotoknihy z vašich fotek
Vyberte si z předchystaných knih pro Vás nebo vytvořte zcela novou.
Pexeso z vašich fotek
Stačí vybrat jen 32 fotek. Ostatní za Vás uděláme my.