Uzená krkovička bez udírny
Název
Uzená krkovička bez udírny
Popis
Krkovička nasolena Pragandou (20 g na kilo masa), zavakuována, 3 dny v lednici. Pak potřena tekutým kouřem, opět zavakuována a další 3 dny v lednici. Potom 8 hodin v pomalém hrnci na low, během vaření dvakrát potřena tekutým kouřem napůl naředěným s vodou. Na poslední hodinu poodklopena poklice.
Krkovička se nakonec rozpadla.
Uzená krkovice, brambory s přepuštěným petrželovým máslem, domácí kvašená okurka.
Období
Statistiky
- 4 fotky
- 3 se líbí
Fototechnika
Canon EOS 600DKategorie a štítky
Nastavení
Fotoknihy z vašich fotek
Vyberte si z předchystaných knih pro Vás nebo vytvořte zcela novou.
Pexeso z vašich fotek
Stačí vybrat jen 32 fotek. Ostatní za Vás uděláme my.