2012 - 2015 Cesty s Jurou Foltákem 2 - rozhledny Sůkenická a Jurkovičova

Název

2012 - 2015 Cesty s Jurou Foltákem 2 - rozhledny Sůkenická a Jurkovičova

Popis

Dalším naším cílem roku 2012 byly dvě rozhledny. Sůkenická, která je v péči horského hotelu téhož jména a Jurkovičova, jež vyrostla v krátké době relativně nedávno jako součást Valašského muzea v přírodě na kopci nad Rožnovem p/R. K výletu jsme si vybrali krásný podzimní den, i když zrovna na Sůkenické příliš jasná obloha nebyla, což ovšem na zajímavosti foto záběrů bylo jen ke prospěchu. Cestou jsme se stavili na turistické chatě Třeštík, která nás však přivítala svým ZAVŘENO, což nám však nezabránilo pořídit pár zajímavých záběrů. Rozhledna Sůkenická je volně přístupná a klíč od ní jsme si vyzvedli v hotelu pod kopcem. K samotné rozhledně jsme se vydali krásným podzimním lesem. Přímo u ní jsme potkali několik "rozhlednářů", s nimiž jsme krátce pohovořili. Po výstupu a pořízení krásných záběrů jsme pod kopcem nabrali sil vydatnou svačinou a následně odjeli do Rožnova. S lítostí jsme museli konstatovat, že rozhledna nebyla otevřená, což však nikterak nepokazilo dojem z kouzelné procházky podzimním lesem z parkoviště nahoru.

Období

Statistiky

  • 41 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu

Vytvořte si fotodárky

Z alb a fotek na Rajčeti nebo i z disku počítače si můžete snadno a rychle vytvořit různé fotodárky pro sebe nebo své přátele.

Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2012 - 2015 Cesty s Jurou Foltákem 2 - rozhledny Sůkenická a Jurkovičova
Komentáře Přidat