2024 03.26.- 05:59-19:08 Wilma + Wilfried Lindheim 3)

Název

2024 03.26.- 05:59-19:08 Wilma + Wilfried Lindheim 3)

Popis

2024 03.26.
Der seltsame Storch versuchte mit allen Mitteln, Wilma auf die Beine zu bringen, zog sie, drehte sich im Kreis, wartete, kletterte auf ihren Rücken und behauptete seine Überlegenheit, nur um die Eier zu stehlen. Beim zweiten Mal hob er sie tatsächlich auf und schaffte es, eines der Nester auszublasen. Er kam nicht zum nächsten, obwohl er erneut auf Wilma trat. Mit Blut am Rücken versteckte sie immer wieder zwei Eier unter sich, bis Wilfried ihr zu Hilfe kam. Gemeinsam vertrieben sie den Storch, dann paarte sich Wilfrík mit ihr und schließlich flogen sie abwechselnd zum Abendessen.
2024 03.26.
Cizí čáp se snažil Wilmu všemožně postavit, tahal jí za fiží, obcházel dokola, vyčkával, vlezl jí na záda a tím jí dokazoval nadřazenost, jen aby mohl vyhodit vajíčka. Podruhé jí tím opravdu zvedl a jedno se mu podařilo vyhodit z hnízda. Na další se už nedostal i když na Wilmu zase nakráčel. Celá zakrvácená na zádech vydržela pod sebou ukrývat dvě vajíčka do doby, než jí přiletěl na pomoc Wilfried. Čápa společně vyhnali, pak se Wilfrík s ní spářil a nakonec se vystřídali v odletech na večeři.

Období

Statistiky

  • 922 fotek
  • 1 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu

Vytvořte si fotodárky

Z alb a fotek na Rajčeti nebo i z disku počítače si můžete snadno a rychle vytvořit různé fotodárky pro sebe nebo své přátele.

Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2024 03.26.- 05:59-19:08 Wilma + Wilfried Lindheim 3)
Komentáře Přidat