2014-10-16 Táhneme opět za jeden provaz. Začali jsme na Základní škole Palackého

Název

2014-10-16 Táhneme opět za jeden provaz. Začali jsme na Základní škole Palackého

Popis

Místo: ZŠ Palackého, Brno

Začal nový školní rok a sním také pokračování vzájemné spolupráce mezi mezinárodním, integračním projektem BRNO A JIŽNÍ MORAVA BEZ HRANIC a Střední školou F. D. Roosevelta pro tělesně postižené na Křižíkově ulici v rámci tradičního VÍTÁMVÁS CUPu na cestách.

První společná vyjížďka se uskutečnila ve čtvrtek 16. října na Základní škole Palackého v Brně Králově Poli. Kromě žáků z Palackého a studentů s různým postižením z "Rooseveltky", se bohatého doprovodného programu zúčastnili také fotbalisté prvoligové Zbrojovky Brno, Čech Pavel Mezlík a srbský útočník ve službách Zbrojovky Miroslav Markovič. Pokračuje tak úspěšně dlouhodobá spolupráce se spousty brněnských sportovních oddílů, při těchto setkáních.

Na úvod jsme se věnovali právě fotbalu, respektive Michael vyzval oba fotbalisty, aby prozradili něco o tom, kdy s fotbalem sami začínali, co všechno museli obětovat tomu, aby se dostali až do prvního týmu Zbrojovky, či jak se jim v Brně líbí.

Pak již odstartoval program samotný. Hrál se turnaj ve stolním Stiga hokeji. Proti sobě nastoupili žáci domácí školy, studenti z Rooseveltovy Střední školy, včetně fotbalistů Zbrojovky. Paralelně probíhal v tělocvičně na Základní škole Palackého program pro žáky, kteří do turnaje ve Stiga hokeji nezasáhli. Hrála se boccia nebo se jezdil slalom na mechanickém vozíku o hromadu čokolád a medailí.

Vše zakončilo slavnostní vyhlášení výsledků Stiga hokejového turnaje. Prvn cesta letošního školního roku se vydařila na výbornou. Ta další proběhne 27. listopadu na Základní škole Lidická v Brně.

Díky vám všem. Michael Svoboda

Období

Statistiky

  • 1 000 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2014-10-16 Táhneme opět za jeden provaz. Začali jsme na Základní škole Palackého
Komentáře Přidat